Nina Derwael Goud - C E6qzcyboomdm / Grote rivale sunisa lee overtroefde in de allroundfinale voor het eerst haar brugscore.

Nina Derwael Goud - C E6qzcyboomdm / Grote rivale sunisa lee overtroefde in de allroundfinale voor het eerst haar brugscore.. Nina derwael geeft belgië eerste olympisch goud. Derwael kreeg in de finale een score van 13.933 achter haar naam. The sky is the limit. Het goud was uiteindelijk voor de amerikaanse sunisa lee, die zondag met derwael concurreert voor het goud aan de brug met ongelijke leggers. Ze is dubbel europees (2017, 2018) en dubbel wereldkampioene (2018, 2019), al hoort daar een asteriskje bij:

Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael toont nieuwe oefening waarmee ze in tokio goud wil halen: Afgelopen weekend behaalde nina derwael goud op het wk turnen in stuttgart. Maar wat volgens verschillende media nog straffer is: Neem er haar vlotte babbel bij, en.

42pc 5ekixmsom
42pc 5ekixmsom from images0.persgroep.net
Afgelopen weekend behaalde nina derwael goud op het wk turnen in stuttgart. Het goud was uiteindelijk voor de amerikaanse sunisa lee, die zondag met derwael concurreert voor het goud aan de brug met ongelijke leggers. De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug. Nina derwael pakt tweede gouden medaille op wereldbeker. Ze turnde niet perfect, maar met haar 15.200 stak ze er toch met kop. 💪 is nina taking gold this sunday? Turnster nina derwael (21) heeft belgië een eerste gouden medaille bezorgd op de olympische spelen in tokyo. Ze is dubbel europees (2017, 2018) en dubbel wereldkampioene (2018, 2019), al hoort daar een asteriskje bij:

Met 13.933 haalde ze haar hoogste.

See more ideas about nina, gymnastics, artistic gymnastics. Het goud was uiteindelijk voor de amerikaanse sunisa lee, die zondag met derwael concurreert voor het goud aan de brug met ongelijke leggers. Nina derwael heeft belgië de eerste gouden turnmedaille bij de olympische spelen bezorgd. Nina derwael heeft haar wederoptreden op de wereldbeker turnen niet gemist. Olympisch goud is haar ultieme ambitie. Op de wereldbeker in het kroatische osijek plaatste ze zich met de beste score moeiteloos voor de finale van de brug met ongelijke leggers, haar favoriet toestel. Nina derwael pakt goud in finale van de brug op wk turnen. Voor nina derwael is the sky the limit. Turnster derwael bezorgt belgië eerste gouden medaille in tokio 16.48 uur: Met 13.933 haalde ze haar hoogste. Maar wat volgens verschillende media nog straffer is: Nina derwael geeft belgië eerste olympisch goud. Maar het goud ligt niet klaar.

Neem er haar vlotte babbel bij, en. Wanneer novak djokovic om een foto vraagt, dan kan je dat uiteraard niet weigeren, schrijf. Geen belg deed het haar voor. België heeft een gouden medaille in het turnen. Bekijk meer ideeën over gymnastiek, gymnastiek fotografie, soms vraag ik me af.

C E6qzcyboomdm
C E6qzcyboomdm from images.vrt.be
De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. Maybe you would like to learn more about one of these? Na haar goud aan de brug met ongelijke leggers zaterdag was nina derwael vandaag ook de beste op de balk tijdens de challenge cup turnen in het kroatische osijek. De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was voor de amerikaanse sunisa lee … Zaterdag kwam derwael nog ten val tijdens haar brugoefening. Nina derwael geeft belgië eerste olympisch goud. Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug.

Grote rivale sunisa lee overtroefde in de allroundfinale voor het eerst haar brugscore.

Met 13.933 haalde ze haar hoogste. Free bubbels als nina goud pakt 🥰 see more olympic heroes ask for olympic actions. From sportmagazine.knack.be we did not find results for: Na goud aan de brug met ongelijke leggers was nina derwael zondag ook de beste op de balk tijdens de wereldbeker turnen in het kroatische osijek. Nina derwael is olympisch kampioen! For the second year in a row, nina derwael was crowned the champion of uneven bars at the world gymnastics. Voor nina derwael is the sky the limit. See more ideas about nina, gymnastics, artistic gymnastics. De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was voor de amerikaanse sunisa lee … Derwael won een ongewone finale waarin de meeste deelnemers, inclusief nina zelf, last hadden van enorme stress. Nooit heeft een belgische turner op het olympisch toneel beter gedaan dan de zesde plaats van nina derwael (21) in de allroundfinale in tokio. Nina derwael pakt goud in finale van de brug op wk turnen.

Daarmee was het podium bekend: De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. For the second year in a row, nina derwael was crowned the champion of uneven bars at the world gymnastics. Ja, dat leest u goed. Geen belg deed het haar voor.

9xwetbpxg6hi1m
9xwetbpxg6hi1m from images0.persgroep.net
Derwaels grote concurrente, de amerikaanse sunisa lee (18), tankte massa's vertrouwen: Derwael won een ongewone finale waarin de meeste deelnemers, inclusief nina zelf, last hadden van enorme stress. Grote rivale sunisa lee overtroefde in de allroundfinale voor het eerst haar brugscore. Nina derwael geeft belgië eerste olympisch goud. Het goud was uiteindelijk voor de amerikaanse sunisa lee, die zondag met derwael concurreert voor het goud aan de brug met ongelijke leggers. Ja, dat leest u goed. Na goud aan de brug met ongelijke leggers was nina derwael zondag ook de beste op de balk tijdens de wereldbeker turnen in het kroatische osijek. Goud voor derwael, zilver voor kovacs en brons voor vaelen.

Ze eindigde op een puntentotaal van 15,200.

Olympisch goud is haar ultieme ambitie. Het goud was uiteindelijk voor de amerikaanse sunisa lee, die zondag met derwael concurreert voor het goud aan de brug met ongelijke leggers. Nina derwael geeft belgië eerste olympisch goud. Ze eindigde op een puntentotaal van 15,200. Derwael kreeg in de finale een score van 13.933 achter haar naam. Turnster derwael bezorgt belgië eerste gouden medaille in tokio 16.48 uur: Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Nina derwael pakt tweede gouden medaille op wereldbeker. Bekijk meer ideeën over gymnastiek, gymnastiek fotografie, soms vraag ik me af. Nina derwael kan de derde in dat selecte clubje worden en met olympisch goud in tokio misschien over de hoofden van de twee anderen springen. De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug. Maybe you would like to learn more about one of these? De hongaarse zsofia kovacs scoorde nog 14.266 (6.2+8.066) en schoof daarmee tussen de twee vlaamse meisjes in.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama